Følg Rogaland Teater

Velkommen til jungelen - pressevisning Sommerteater i Sørmarka Arena

Pressemelding   •   mai 16, 2019 10:10 CEST

Foto Stig Håvard Dirdal

Årets sommerteater er et herlig kinderegg. Det er ny arena, ny regissør og en ny historie som skal moderniseres og twistes etter alle kunstens regler!

Og det er ingen hvem som helst som slenger innom Sommerteatret i år. Han som kommer til å spenne humorstrikken i sommer er ingen ringere enn Larzan – artenes konge – og hans Brorzan. Historien er veldig løst basert på den litt mer kjente navnebroren som starter på T. Historien om navnebroren, som starter på T, var en suksess helt fra den første fortellingen som kom i 1912. Det er verdens mest leste bok, den har kommet i opplag etter opplag i land etter land. Ikke engang Bibelen kan måle seg mot historien om navnebroren som starter på T. Så dette året sikter vi med andre ord skyhøyt når vi inntar den ene kortsiden i Sørmarka Arena. Kjernefamilien, yogasafari og trekantdrama er bare noen av ingrediensene i Sommerteateroppskriften dette året.

Regissør Per Kjerstad og skuespillerne Henrik Bjelland, Ellen Andreassen, Lykke Kristine Moen Kristian Winther og Hans N. Røine er i full gang med en heseblesende, kreativ, absurd og underholdene prøveperiode. Det skal munne ut i en herlig ukorrekt familieforestilling preget av elleville påfunn, upretensiøst teater og en heidundrende folkefest som sikter bredt og knytter generasjoner sammen.

Tradisjonen tro kommer også årets forestillingen til å bli en smule modernisert. Det vil bli tilsatt en dæsj absurditeter og ikke minst en god dose humor. For årets regissør – Per Kjerstad - er laget av et morsomt materiale og han og skuespillerne tar høyde for å servere en forestilling i et forrykende tempo!

Velkommen inn i jungelen!

Vi inviterer til pressevisning onsdag 22. mai kl 12:00 i Sørmarka Arena

Premiere Larzan – artenes konge og Brorzan tirsdag 28. mai kl kl 18:00 i Sørmarka Arena

Folkene bak
Regissør: Per Kjerstad

Medvirkende: Ellen Andreassen, Henrik Bjelland, Lykke Kristine Moen, Kristian Winther og
Hans N. Røine

Sommerteatret er en samarbeidsproduksjon mellom Rogaland Teater og Kulturkompaniet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.