Gå videre til innhold
Christian Eriksen er ny Diktator/Barberer/Chaplin i Rogaland Teaters forestilling Chaplin: Diktatoren
Christian Eriksen er ny Diktator/Barberer/Chaplin i Rogaland Teaters forestilling Chaplin: Diktatoren

Blogginnlegg -

Chaplin: Diktatoren er endelig tilbake

I kveld blir det endelig gjensyn med Chaplin: Diktatoren. Vi har gjort litt omrokkeringer i ensemblet og det innebærer at vi får møte noen nye, men dog velkjente, ansikter på scenen. Lars Funderud Johannessen er i permisjon og vi presenterer stolt Christian Caboom Eriksen som ny Diktator/Barberer/Chaplin. Øystein Martinsen overtar rollen til Glenn Andrè Kaada, som også skal ut i permisjon, og blir å se som Garbitch/Daniell fra 8. mars. Ta vel i mot de!

Emner

Kontakter

Pernille Kaldestad

Pressekontakt Informasjonssjef 92421792

Velkommen til Rogaland Teater!

Den 15. april 1883 åpnet teaterbygningen i Kannik for første gang dørene for publikum. Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret.
Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med godt omdømme.
I dag, over 130 år etter åpningen, er aktiviteten på huset og nivået på scenekunsten høyere enn noensinne. Virksomheten ved huset spenner bredt, og det profesjonelle miljøet på og bak scenen er en velsmurt motor i det rogalandske kulturlivet.
Ringvirkningene fra Teaterveien når ut til hele Rogaland. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft.
Rogaland Teater skal være sentrum i kunsten. For mennesker, av mennesker. Et sted der det nye skapes og der det kjente blir nytt.

Rogaland Teater

Teaterveien 1
N-4005 Stavanger
Norge