Gå videre til innhold
Kostymesalg!

Kostymesalg!

Dato 15. februar 2020 11:00 – 14:00

Sted Rogaland Teater - Teaterkafeen

Nå kan du sikre deg skatter fra Rogaland Teater

Er du invitert på karneval eller ball og vet ikke helt hva du skal ha på deg? Fortvil ikke: Nå tømmer Rogaland Teater lageret sitt og åpner dørene for årets kostymesalg! Lørdag 15. februar inviterer Rogaland Teater folk inn i Teaterkafeen og her kan du gå på en spennende skattejakt. Kostymene som legges ut for salg er hentet fra ulike forestillinger som har vært satt opp på teatret de siste 10 årene. Her kan du med andre ord få kjøpt alt fra kroppsdelene i Det tusende hjerte til voluminøse dronningkjoler fra Orlando.

Velkommen til kostymesalg i Teaterkafeen 15. februar kl. 11:00 – 14:00.

PS. Hovedscenefoajeen er åpen fra kl 14:00 og Teatersalong – fra ord til handling starter kl 15:30 så denne lørdagen har du mulighet til å tilbringe mye kvalitetstid på teatret.

Kontakter

Pernille Kaldestad

Pressekontakt Informasjonssjef 92421792

Velkommen til Rogaland Teater!

Den 15. april 1883 åpnet teaterbygningen i Kannik for første gang dørene for publikum. Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret.
Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med godt omdømme.
I dag, over 130 år etter åpningen, er aktiviteten på huset og nivået på scenekunsten høyere enn noensinne. Virksomheten ved huset spenner bredt, og det profesjonelle miljøet på og bak scenen er en velsmurt motor i det rogalandske kulturlivet.
Ringvirkningene fra Teaterveien når ut til hele Rogaland. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft.
Rogaland Teater skal være sentrum i kunsten. For mennesker, av mennesker. Et sted der det nye skapes og der det kjente blir nytt.

Rogaland Teater
Teaterveien 1
N-4005 Stavanger
Norge