Følg Rogaland Teater

Pressevisning Lauras lepper torsdag 6. februar kl 17:00 i Kjellerteatret

Event

06
FEB
Kjellerteatret
 

LAURAS LEPPER- Gi meg lykke, gi meg lykke, gi meg lykke❤️❤️❤️

Det kan virke sjukt at alt det her hendte en gang, jeg syns selv at det føles helt uvirkelig, men det skjedde... sier Emily.

Gjennom den labyrintiske forstillingen «Lauras lepper» vil ungdomsteateret vise fram både lyse og mørke sider av det å bli voksen.

Vi møter Emily og følger henne gjennom et hamskifte, og en slags søken i livet. Reisen til Emily kan minne om en psykotisk tilstand der virkelighet og fantasi går inn i hverandre. Fascinasjonen av et ansikt og noen lepper på et bilde sender Emiliy inn i en jakt på seg selv.

Alle vil ha Emily. Emily er perfekt. Hun går på de seriøst bra festene, henger med de rette folkene og jobber i en digg klesbutikk. Hun står der, ser på livet som passerer forbi og virker til å ta det helt chill.

Men Emily tenker bare på Laura, selv om de ikke engang har snakket sammen, selv om hun bare har sett et glimt av henne på en restaurant eller var det bare på et bilde?

«Jeg levde et normalt og vellykket liv helt til hun dukket opp. Nå er jeg ikke lenger en hel kropp. Hvem er hun og hvordan skal jeg komme i kontakt med henne»?

Lauras lepper er en labyrintisk skrekkhistorie om den første store kjærligheten og om jakten på finne seg selv. Om å bli slått i bakken i møte med noe kroppslig og sanselig i en digitalisert verden. Om å bli sittende fast i en romantisk musikkvideo og leve inne i en kjærlighetsballade som går en på nervene. Om å bli besatt av noen som ikke kan oppnås. Å nærme seg avgrunnen. Bli gal av lengsel. Å være så fiksert av noens lepper at alt forvrenges og hjertet er i ferd med å briste.

Velkommen til pressevisning torsdag 6. februar kl 17:00 i Kjellerteatret

Norgespremiere 14. februar kl 18:00 i Kjellerteatret

Folkene bak:

Av: Malin Axelsson I Oversettelse/bearbeidelse av manus: Ragnhild Arnestad Mønness

Regissør og scenograf: Ragnhild Arnestad Mønness

Lysdesigner: Børe Noer Borrevik og Erlend Henriksen (BUT Crew)

Dramaturg: Nina Godtlibsen I Koreograf: Katarina Harestad Haukaas I Kostymedesigner:

Kari Helene Gryte

Medvirkende:

Katarina Harestad Haukaas, Ådne Rossavik, Krister Thorsen, Helmine Mathilde Edvardsen, Kristoffer Hauge, Emilie Øye Tjensvoll og Maria Aamodt.