Følg Rogaland Teater

Rogaland Teater restarter teatersesongen 18. mai med ungdommelig pågangsmot!

Nyhet   •   mai 13, 2020 11:11 CEST

Teatret åpner igjen mandag 18. mai.

11. mars måtte vi sette koronahengelåsen på dørene. Nøyaktig to måneder senere kunne vi jobbe med å åpne igjen. For å få det til, har vi manøvrert oss i tiltak og pålegg og HMS regler fra regjeringen. Vi har fått til et salkart der man sitter på annenhver rad, på annethvert ste med pleksiglass mellom stolene – og det vil gå med mer sprit enn på et russetreff 16. mai.

Vi har innført et HMS-regime som handler om alt fra én meters avstand mellom folk, tilgang på sprit, vask og toaletter til regulering av neglelakk og anbefalinger om å vurdere brillesnor.

Alt – ALT – har blitt gjort for å unngå smitte.

Vi restarter teatersesongen med ungdommelig pågangsmot og gjenpremiere på Skjerp deg!! 18. mai på Hovedscenen! Scener fra et ekteskap spilles fra 25. mai, og det vil komme flere comeback.

Skjerp deg!! som hadde premiere i januar, gikk rett hjem hos publikum, noe billettsalget var en indikator på. SKJERP DEG!! var utsolgt hele spilleperioden da vi i midten av mars måtte bråstoppe. Derfor er det en glede for oss å kunne ta ungdommen opp på Hovedscenen og gi dere denne fantastiske forestillingen frem til sommeren.