Gå videre til innhold
Rogaland Teater restarter teatersesongen 18. mai med ungdommelig pågangsmot!

Nyhet -

Rogaland Teater restarter teatersesongen 18. mai med ungdommelig pågangsmot!

Teatret åpner igjen mandag 18. mai.

11. mars måtte vi sette koronahengelåsen på dørene. Nøyaktig to måneder senere kunne vi jobbe med å åpne igjen. For å få det til, har vi manøvrert oss i tiltak og pålegg og HMS regler fra regjeringen. Vi har fått til et salkart der man sitter på annenhver rad, på annethvert ste med pleksiglass mellom stolene – og det vil gå med mer sprit enn på et russetreff 16. mai.

Vi har innført et HMS-regime som handler om alt fra én meters avstand mellom folk, tilgang på sprit, vask og toaletter til regulering av neglelakk og anbefalinger om å vurdere brillesnor.

Alt – ALT – har blitt gjort for å unngå smitte.

Vi restarter teatersesongen med ungdommelig pågangsmot og gjenpremiere på Skjerp deg!! 18. mai på Hovedscenen! Scener fra et ekteskap spilles fra 25. mai, og det vil komme flere comeback.

Skjerp deg!! som hadde premiere i januar, gikk rett hjem hos publikum, noe billettsalget var en indikator på. SKJERP DEG!! var utsolgt hele spilleperioden da vi i midten av mars måtte bråstoppe. Derfor er det en glede for oss å kunne ta ungdommen opp på Hovedscenen og gi dere denne fantastiske forestillingen frem til sommeren.

Emner

Kontakter

Pernille Kaldestad

Pressekontakt Informasjonssjef 92421792

Velkommen til Rogaland Teater!

Den 15. april 1883 åpnet teaterbygningen i Kannik for første gang dørene for publikum. Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret.
Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med godt omdømme.
I dag, over 130 år etter åpningen, er aktiviteten på huset og nivået på scenekunsten høyere enn noensinne. Virksomheten ved huset spenner bredt, og det profesjonelle miljøet på og bak scenen er en velsmurt motor i det rogalandske kulturlivet.
Ringvirkningene fra Teaterveien når ut til hele Rogaland. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft.
Rogaland Teater skal være sentrum i kunsten. For mennesker, av mennesker. Et sted der det nye skapes og der det kjente blir nytt.

Rogaland Teater

Teaterveien 1
N-4005 Stavanger
Norge