Følg Rogaland Teater

Lansering av Sommerteater - ny arena, ny regissør og ny forestilling!

Pressemelding   •   mar 07, 2019 09:51 CET

SOMMERTEATER I SØRMARKA ARENA!

Årets sommerteater er et herlig kinderegg. Det er ny arena, ny regissør og en ny historie som skal moderniseres og twistes etter alle kunstens regler!

Etter tre år i sirkusteltet i Geoparken følte vi at det var på tide å fornye seg. Vi har i løpet av vinteren saumfart distriktet etter et lokale som kan huse årets elleville sommerteater. Da vi kom over Sørmarka Arena, som arbeider under mottoet «Vi bygger den sprekeste regionen i landet», var valget enkelt. For vi kan love at det kommer til å gå fort i svingene når Sommerteatret flytter inn på den ene kortsiden i ishallen.

Og det er ingen hvem som helst som slenger innom Sommerteatret i år. Tradisjonen tro kommer også årets forestillingen til å bli en smule modernisert. Det vil bli tilsatt en dæsj absurditeter og ikke minst en god dose humor. Fra 13. mai går regissør og skuespillere i gang med en heseblesende, kreativ, absurd og underholdene prøveperiode. Det skal munne ut i en herlig ukorrekt familieforestilling preget av elleville påfunn, upretensiøst teater og en heidundrende folkefest som sikter bredt og knytter generasjoner sammen.

Vi inviterer til lansering av ny arena, regissør og avslører tittelen på sommerens store teaterhøydepunkt MANDAG 11. MARS KL 12:00 I SØRMARKA ARENA.

Sommerteatret er en samarbeidsproduksjon mellom Rogaland Teater og Kulturkompaniet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.