Gå videre til innhold
Rogaland Teater avslører høstens program 23. mai kl 12:00 på Hovedscenen

Pressemelding -

Rogaland Teater avslører høstens program 23. mai kl 12:00 på Hovedscenen

Vår teatersjef Glenn André Kaada er klar til å presentere høstens program og det kan kort beskrives som offensivt og fremoverlent. Det består av intet mindre enn 12 ulike produksjoner med stort og smått. Repertoaret er først og fremst preget av samtidsdramatikk med aktuelle temaer, men vi får også opp­leve tungvektere som Shakespeare og Bergman på scenen, samt gjester og gjensyn med publikumsfavoritter fra tidligere sesonger.

Vi inviterer til presselansering av høstens program på Hovedscenen 23. mai kl. 12:00. Her får du møte våre kunstneriske team, medvirkende i de ulike forestillingene og kanskje noen utdrag fra kommende produksjoner! Vel møtt!

Emner

Pressekontakt

Pernille Kaldestad

Pressekontakt Informasjonssjef 92421792

Thomas Bendiksen

Pressekontakt Prosjektleder Sceneskifte 48365470

Velkommen til Rogaland Teater!

Den 15. april 1883 åpnet teaterbygningen i Kannik for første gang dørene for publikum. Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret.
Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med godt omdømme.
I dag, over 130 år etter åpningen, er aktiviteten på huset og nivået på scenekunsten høyere enn noensinne. Virksomheten ved huset spenner bredt, og det profesjonelle miljøet på og bak scenen er en velsmurt motor i det rogalandske kulturlivet.
Ringvirkningene fra Teaterveien når ut til hele Rogaland. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft.
Rogaland Teater skal være sentrum i kunsten. For mennesker, av mennesker. Et sted der det nye skapes og der det kjente blir nytt.

Rogaland Teater
Teaterveien 1
N-4005 Stavanger
Norge