Følg Rogaland Teater

Rogaland Teater presenterer: Digital premiere - Scener fra et ekteskap

Pressemelding   •   apr 14, 2020 14:06 CEST

Foto Stig Håvard Dirdal

Rogaland Teater presenterer:

Digital premiere av Scener fra et ekteskap!

I disse koronatider har kanskje noen og enhver kjent på at det har blitt litt trangt i forholdet... Innestengt er det også i glassburet mellom ektefellene Marianne og Johan i Scener fra et ekteskap av Ingmar Bergman. Selv om alt ligger til rette for et lykkelig liv innen ekteskapets stabile rammer går det fra ekteskap til utenforskap i Kjersti Horns oppsetning.

Sist år tok vi den sagnomsuste TV-serien til scenen og nå gjør vi den tilgjengelig for skjermformat igjen. Det betyr at du kan bytte ut teaterstolen med sofaen, sette deg godt til rett og være vitne til at ekteskapet mellom Marianne (Nina Ellen Ødegård) og Johan (Anders Dale) brettes ut for åpen skjerm.

Vi åpner det digitale vinduet og viser den kritikerroste forestillingen Scener fra et ekteskap i sin helhet 17. april kl 19:00 på vår Facebookside https://www.facebook.com/rogalandteater/ eller  www.aftenbladet.no. Vi ønsker at du skal komme tettest mulig på øyeblikkets kunst, derfor har vi valgt å streame den live og forestillingen vil ikke være tilgjengelig etter teppefall.