Gå videre til innhold
Foto Stig H Dirdal
Foto Stig H Dirdal

Pressemelding -

VEKK MEG!! Soundtracket til «Generasjon Lockdown» - pressevisning 25. jan kl 17:00

VEKK MEG!!
Soundtracket til «Generasjon Lockdown»

Etter å ha manøvrert seg gjennom ulike varianter av koronaviruset siden tidlig høst er ungdommene i VEKK MEG!! klar til å kickstarte Barne-og ungdomsteatrets 65 års jubileum med intet mindre enn en urpremiere i Teaterhallen. Pandemiens restriksjoner har rammet ungdomsgenerasjonen hardt. Konfirmasjoner, russetid og andre milepæler har blitt utsatt og avlyst. Viktige overganger fra en skole til en annen har foregått på tenåringsrommet og i cyberspace. Nå vil de finne fram til ungdomstiden etter å ha vært nedstengt, eller utestengt om du vil, i to år. Å lage en feelgood-forestilling i en pandemi er ikke nødvendigvis enkelt. Men kanskje desto mer nødvendig. Og oppfølgeren til SKJERP DEG!! handler om å være ung og spill levende – med all den glede det innebærer. De medvirkende har fått nok av å være koronakoko og vil vekke folk fra koronadøsen! Med sine musikalske evner og hele sitt teatralske register går de på en oppdagelsesreise av det underholdende slaget.


Gjør deg klar for soundtracket til ungdomstiden som vekkes til live av «Generasjon lockdown»! Vi trykker PLAY 28. januar.

Vi inviterer til pressevisning tirsdag 25. januar kl 17:00 i Teaterhallen

Folkene bak:

Regi: Bjørn Ravn Carlsen

Koreograf: Victoria Jane Harley

Stemmepedagog: Hanne Hjertenes Mæland

Lysdesign: Børe Noer Borrevik

Lydtekniker/avvikler: Jørgen Nybøe
Erlend Henriksen og Sander Skarås Pedersen (BUT CRU)

Medvirkende:

Theodor Moe Lange
Vera Aas Bøe
Michael William Collins
Hilja Ebenhard Flotve
Kristoffer Hauge
Elida Homdrom Helleland
Inger Hovland
Fride Lande
Feline Fredrikke Poulsson
Petra Renberg
Sanne Samuelsen
Andrea Stenshorne Simonsen
Jørgen Nistad Westermoen
Freya Smørdal Walker
Kristoffer Øverby

Emner

Kontakter

Pernille Kaldestad

Pressekontakt Informasjonssjef 92421792

Velkommen til Rogaland Teater!

Den 15. april 1883 åpnet teaterbygningen i Kannik for første gang dørene for publikum. Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret.
Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med godt omdømme.
I dag, over 130 år etter åpningen, er aktiviteten på huset og nivået på scenekunsten høyere enn noensinne. Virksomheten ved huset spenner bredt, og det profesjonelle miljøet på og bak scenen er en velsmurt motor i det rogalandske kulturlivet.
Ringvirkningene fra Teaterveien når ut til hele Rogaland. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft.
Rogaland Teater skal være sentrum i kunsten. For mennesker, av mennesker. Et sted der det nye skapes og der det kjente blir nytt.

Rogaland Teater
Teaterveien 1
N-4005 Stavanger
Norge