Gå videre til innhold
I høstsesongens første Teatersalong tar Janne Stigen Drangsholt og Therese Eide Ibsen under kjærlig behandling.
I høstsesongens første Teatersalong tar Janne Stigen Drangsholt og Therese Eide Ibsen under kjærlig behandling.

Teatersalong med Janne Stigen Drangsholt og

Dato 13. august 2022 15:00 – 16:00

Sted Stavanger

Hva er det med Ibsen?

I høst er vi endelig tilbake for fullt med Teatersalong! Vi kickstarter sesongen med intet mindre enn en slags Ibsenmania! Vi har utfordret makkerparet Janne Stigen Drangsholt og Therese G. Eide til å lage en morsom, lettfattelig og overraskende nyttig innføring og oppsummering av Ibsens innsats som dramatiker. Gjennom å tegne og fortelle reduserer Janne og Therese Ibsen-forvirring i samfunnet. Etterpå kan du enkelt briljere med kunnskapen i alle sosiale lag, og ingen vil kunne avsløre at du ikke har lest verkene...

Hvorfor forlater Nora familien sin? Hva er problemet til Brand? Hvorfor gjemmer alltid karakterene til Ibsen så mye rart på loftet? Og hvem er spøkelsene i Gengangere? Her får du vite alt du ikke visste om Henrik Ibsen og heller ikke har turt å spørre om. Professor i engelsk litteratur, Janne Stigen Drangsholt, tar oss med på en humørfylt gjennomgang av Ibsens liv og verk på rekordfart sammen med livetegner Therese G. Eide.

For å toppe nyvunnet kunnskap kan du også kjøpe billett til Gjengangere og se stykket på Hovedscenen!
Gjengangere spiller frem til 17. september!
Vi bare nevner det!

Kategorier

Kontakter

Pernille Kaldestad

Pressekontakt Informasjonssjef 92421792

Relatert innhold

Velkommen til Rogaland Teater!

Den 15. april 1883 åpnet teaterbygningen i Kannik for første gang dørene for publikum. Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret.
Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med godt omdømme.
I dag, over 130 år etter åpningen, er aktiviteten på huset og nivået på scenekunsten høyere enn noensinne. Virksomheten ved huset spenner bredt, og det profesjonelle miljøet på og bak scenen er en velsmurt motor i det rogalandske kulturlivet.
Ringvirkningene fra Teaterveien når ut til hele Rogaland. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft.
Rogaland Teater skal være sentrum i kunsten. For mennesker, av mennesker. Et sted der det nye skapes og der det kjente blir nytt.

Rogaland Teater
Teaterveien 1
N-4005 Stavanger
Norge