Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Foto Stig H Dirdal

VEKK MEG!! Soundtracket til «Generasjon Lockdown» - pressevisning 25. jan kl 17:00

Etter å ha manøvrert seg gjennom ulike varianter av koronaviruset siden tidlig høst er ungdommene i VEKK MEG!! klar til å kickstarte Barne-og ungdomsteatrets 65 års jubileum med intet mindre enn en urpremiere i Teaterhallen. Nå vil de vekke folk fra koronadøsen! Med sine musikalske evner og hele sitt teatralske register går de på en oppdagelsesreise av det underholdende slaget.

Vis mer

Velkommen til Rogaland Teater!

Den 15. april 1883 åpnet teaterbygningen i Kannik for første gang dørene for publikum. Siden den spede starten har teatervirksomheten gledet, forarget, engasjert og begeistret.
Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med godt omdømme.
I dag, over 130 år etter åpningen, er aktiviteten på huset og nivået på scenekunsten høyere enn noensinne. Virksomheten ved huset spenner bredt, og det profesjonelle miljøet på og bak scenen er en velsmurt motor i det rogalandske kulturlivet.
Ringvirkningene fra Teaterveien når ut til hele Rogaland. Rogaland Teater er et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft.
Rogaland Teater skal være sentrum i kunsten. For mennesker, av mennesker. Et sted der det nye skapes og der det kjente blir nytt.

Rogaland Teater

Teaterveien 1
N-4005 Stavanger
Norge